agexim v2-01

Transport de mărfuri grele - parțiale și complete

Principala noastră linie de activitate constă în transportul și manipularea de mărfuri grele cu urmatoarea flotă proprie: 

   • Camioane MEGA cu prelată - motorizare EURO 5 si EURO 6
   • Semiremorci coil mulde pentru transportul de role și bobine
   • Furgonete tip Sprinter cu prelată

AGEXIM MOTOR se specializează în transportul din/în următoarele țări:

UNGARIA (1)

Logistică și Wharehousing

AGEXIM MOTOR vă pune la dispoziție un spațiu sigur și bine organizat pentru stocarea mărfurilor dumneavoastră. Avem facilități moderne de depozitare, echipate cu tehnologie de monitorizare, pentru a vă asigura că mărfurile dumneavoastră sunt întotdeauna în condiții optime.

 

Manipularea mărfurilor este o parte esențială a serviciului nostru. Echipa noastră calificată se ocupă de toate operațiunile de manipulare, de la etichetare și ambalare până la pregătirea pentru livrare. Astfel, vă puteți baza pe noi pentru a asigura că mărfurile dumneavoastră sunt gata de a fi expediate în timp util și în condiții excelente.

 

Cu serviciul nostru de distribuție, vă asigurăm că mărfurile ajung la destinația finală în mod eficient și în conformitate cu cerințele dumneavoastră. Avem o rețea extinsă de transport și logistică, iar livrările noastre sunt întotdeauna gestionate cu grijă și profesionalism.

Service dedicat

Pentru a vă asigura că autovehiculele din parcul nostru auto beneficiază de cele mai bune servicii de întreținere și reparare, vă prezentăm propria noastră Unitate Service. 

Echipa noastră de profesioniști dedicată se angajează să ofere servicii de cea mai înaltă calitate pentru a menține flota de vehicule în condiții optime.

Unitatea noastră de service nu servește doar flota noastră de autovehicule, ci și alte unități vecine. 

Datorită experienței noastre vaste am conștientizat importanța prevenției, și nu cea a reacției atunci când vine vorba de mententanța parcului auto.